1. apparaten
  2. Russell Hobbs Retro Ribbon Rood Broodrooster.

Russell Hobbs Retro Ribbon Rood Broodrooster.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met Russell Hobbs Retro Ribbon Rood Broodrooster.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de Russell Hobbs Retro Ribbon Rood Broodrooster. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties Russell Hobbs Retro Ribbon Rood Broodrooster.

Merk

Russell Hobbs

Garantie

2 jaar

Gewicht

2,2 kg

Materiaal

Metaal

Kleur

Rood

Vermogen

1300 W

Afmetingen

Hoogte: 17,1 cm

Breedte: 23 cm

Diepte: 28,2 cm

Omschrijving van Russell Hobbs Retro Ribbon Rood Broodrooster.

De Russell Hobbs Retro Ribbon rood Broodrooster is een echte must have voor elke ontbijtliefhebber. De broodrooster is voorzien van een extra brede toasteropening waar je gemakkelijk twee grote boterhammen in kunt doen. Naast de timer heb je ook de keuze uit vier verschillende roosterstanden, om je toast precies zo te krijgen zoals jij het lekker vindt. Bovendien is de broodrooster voorzien van een kruimellade. Hierin kun je de kruimels opvangen, zodat je aanrecht vrij blijft van kruimels. Daarnaast heeft de broodrooster ook een ontdooistand voor het opfrissen van bevroren broodjes. Met de broodjeswarmer maak je zelfs de oudste boterhammen weer vers. Zo kun je elke dag genieten van een smakelijk ontbijt.

Pluspunten
  • Met de 6 standen bepaal je zelf hoe krokant en bruin het brood wordt. Met de extra brede sleuven kun je ook gemakkelijk dikke sneden brood roosteren. Met de uitschuifbare kruimellade maak je het broodrooster na gebruik gemakkelijk schoon.

Veelgestelde vragen over Russell Hobbs Retro Ribbon Rood Broodrooster.

Ja, er zit garantie op Russell Hobbs Retro Ribbon Rood Broodrooster.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

Russell Hobbs Retro Ribbon Rood Broodrooster. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 17,1 cm

Breedte: 23 cm

Diepte: 28,2 cm

Gewicht: 2,2 kg

Russell Hobbs Retro Ribbon Rood Broodrooster. komt in het Rood en het is gemaakt van Metaal.

Russell Hobbs Retro Ribbon Rood Broodrooster. heeft een vermogen van 1300 W.

Je kunt Russell Hobbs Retro Ribbon Rood Broodrooster. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.