KitchenAid Artisan Broodrooster Pebbled Palm 2-slots.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met KitchenAid Artisan Broodrooster Pebbled Palm 2-slots.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de KitchenAid Artisan Broodrooster Pebbled Palm 2-slots. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties KitchenAid Artisan Broodrooster Pebbled Palm 2-slots.

Merk

KitchenAid

Garantie

2 jaar

Gewicht

5 kg

Materiaal

Metaal

Kleur

Groen

Vermogen

Afmetingen

Hoogte: 22,5 cm

Breedte: 18 cm

Diepte: 33 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Broodrooster Pebbled Palm 2-slots.

Met de KitchenAid Artisan Broodrooster Pebbled Palm 2-slots krijg je een modern design in je keuken. Het is gemaakt van stevig metaal, waardoor het een duurzaam en betrouwbaar product is. Met de 7 bruiningsstanden pas je de knapperigheid van je toast aan. Dat doe je door de schuif aan de voorkant. Je kunt ook bagels en tosti's roosteren met deze broodrooster. Met de bagelstand rooster je alleen aan één kant en met de meegeleverde tostiklem en het tostiprogramma maak je ook tosti's. De bediening is eenvoudig, waardoor je in een handomdraai je favoriete geroosterde lekkernijen maakt. De KitchenAid Artisan Broodrooster Pebbled Palm 2-slots is een aanwinst in je keuken waar je jarenlang plezier van hebt.

Pluspunten
  • Met de 7 standen bepaal je zelf hoe krokant en bruin het brood wordt. Met de 7 instellingen bepaal je zelf hoe krokant en bruin het brood wordt. Het broodrooster heeft automatische programma's voor bagels, tosti's en ontdooien. Het broodrooster heeft automatische programma's voor bagels, toastjes en ontdooien. Met de meegeleverde tostiklemmen maak je ook tosti¿s/croque monsieurs. Met de meegeleverde tostiklemmen maak je ook toastjes/croque monsieurs.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Broodrooster Pebbled Palm 2-slots.

Ja, er zit garantie op KitchenAid Artisan Broodrooster Pebbled Palm 2-slots.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

KitchenAid Artisan Broodrooster Pebbled Palm 2-slots. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 22,5 cm

Breedte: 18 cm

Diepte: 33 cm

Gewicht: 5 kg

KitchenAid Artisan Broodrooster Pebbled Palm 2-slots. komt in het Groen en het is gemaakt van Metaal.

KitchenAid Artisan Broodrooster Pebbled Palm 2-slots. heeft een vermogen van .

Je kunt KitchenAid Artisan Broodrooster Pebbled Palm 2-slots. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.