1. apparaten
  2. Inventum BM55.

Inventum BM55.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met Inventum BM55.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de Inventum BM55. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties Inventum BM55.

Merk

Inventum

Garantie

2 jaar

Gewicht

3,9 kg

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart

Vermogen

550 W

Afmetingen

Hoogte: 29 cm

Breedte: 27 cm

Diepte: 33 cm

Omschrijving van Inventum BM55.

Met de Inventum BM55 kun je een brood bakken dat voldoet aan al jouw wensen. Deze broodbakmachine doet al het zware kneedwerk voor je en bakt vervolgens verse, heerlijke broden. Ook kun je met deze broodbakmachine cake en jam bereiden. Dit is ideaal als je een romantisch ontbijtje wilt maken voor je geliefde of als je vrienden uitnodigt voor een lunch. Met de heerlijke geur van vers gebakken brood verras je iedereen. Je kunt zelfs de buren verrassen door de heerlijke geur van vers gebakken brood. Met de Inventum BM55 maak je een heerlijk brood dat aan al jouw wensen voldoet.

Pluspunten
  • De broodbakmachine heeft twaalf verschillende bakprogramma's. De bakblikken met antiaanbaklaag zijn uitneembaar, wat ze makkelijk te reinigen maakt. Door het kijkvenster kan je het bakproces in de gaten houden.

Veelgestelde vragen over Inventum BM55.

Ja, er zit garantie op Inventum BM55.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

Inventum BM55. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 29 cm

Breedte: 27 cm

Diepte: 33 cm

Gewicht: 3,9 kg

Inventum BM55. komt in het Zwart en het is gemaakt van Kunststof.

Inventum BM55. heeft een vermogen van 550 W.

Je kunt Inventum BM55. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.