Tefal Smart & Light TT6408 broodrooster.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met Tefal Smart & Light TT6408 broodrooster.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de Tefal Smart & Light TT6408 broodrooster. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties Tefal Smart & Light TT6408 broodrooster.

Merk

Tefal

Garantie

2 jaar

Gewicht

1,4 kg

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Zwart

Vermogen

Afmetingen

Hoogte: 19 cm

Breedte: 16,7 cm

Diepte: 24 cm

Omschrijving van Tefal Smart & Light TT6408 broodrooster.

De Tefal Smart & Light TT6408 broodrooster is een uitstekend product om je ochtend mee te beginnen. Met slechts één druk op de knop is je brood klaar voor gebruik en kun je genieten van een perfect geroosterd stuk toast. Met de vooraf ingestelde standen en een digitale timer kun je gemakkelijk de juiste tijd instellen voor je brood. De ontdooifunctie is ook een handige extra met een druk op de knop verwarm je ook je bevroren brood. Na gebruik is de Tefal Smart & Light TT6408 makkelijk schoon te maken dankzij de uitneembare kruimellade. Zo heb je altijd heerlijk smakende toast binnen handbereik!

Pluspunten
  • Met de 7 standen bepaal je zelf hoe krokant en bruin het brood wordt. Met de ingebouwde timer houd je precies in de gaten hoelang je brood nog roostert. Je ontdooit in een mum van tijd bevroren brood, dankzij de ontdooifunctie.

Veelgestelde vragen over Tefal Smart & Light TT6408 broodrooster.

Ja, er zit garantie op Tefal Smart & Light TT6408 broodrooster.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

Tefal Smart & Light TT6408 broodrooster. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 19 cm

Breedte: 16,7 cm

Diepte: 24 cm

Gewicht: 1,4 kg

Tefal Smart & Light TT6408 broodrooster. komt in het Zwart en het is gemaakt van Kunststof, Metaal.

Tefal Smart & Light TT6408 broodrooster. heeft een vermogen van .

Je kunt Tefal Smart & Light TT6408 broodrooster. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.