1. apparaten
  2. Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90.

Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90.

Merk

Philips

Garantie

2 jaar

Gewicht

1,6 kg

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Zwart

Vermogen

870 - 1030 W

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Diepte:

Omschrijving van Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90.

Rooster warme boterhammen in stijl met de Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90. Met zijn extra brede sleuf is het mogelijk om 2 dikke boterhammen tegelijk te roosteren. Ook voor kleinere snacks zoals een pistolet of croissant is er een handige opzethouder. Kies uit 1 van de 8 bruiningsstanden om jouw gewenste bruining te krijgen. Daarnaast is het met de ontdooimodus mogelijk om diepgevroren boterhammen binnen korte tijd te ontdooien. Dankzij de koele wand blijft het broodrooster altijd veilig in gebruik. Na het gebruik van het apparaat is het gemakkelijk schoon te maken door de verwijderbare kruimellade. Geniet van warme boterhammen met de Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90. Rooster warme boterhammen in stijl met de Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90. Met zijn extra brede sleuf is het mogelijk om 2 dikke boterhammen tegelijk te roosteren. Ook voor kleinere snacks zoals een pistolet of croissant is er een handige opzethouder. Stel zelf de bruiningsgraad in door uit 1 van de 8 standen te kiezen. Heb je weinig tijd en komt jouw boterham net uit de vriezer? Geen probleem, met de ontdooimodus is jouw boterham binnen korte tijd ontdooid. Dankzij de koele wand verbrand je je handen niet en is het broodrooster altijd veilig in gebruik. Na het gebruik van het apparaat is het gemakkelijk schoon te maken door de verwijderbare kruimellade. Geniet van warme boterhammen in stijl met de Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90.

Pluspunten
  • Op het warmhoudrooster kun je croissants of pistolets langer warm houden

    .

    Met de 8 standen kun je zelf bepalen hoe krokant en bruin het brood wordt. Dankzij de extra brede sleuven kun je ook gemakkelijk dikke sneden brood roosteren.

Veelgestelde vragen over Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90.

Ja, er zit garantie op Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90. kent de volgende afmetingen:

Hoogte:

Breedte:

Diepte:

Gewicht: 1,6 kg

Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90. komt in het Zwart en het is gemaakt van Kunststof, Metaal.

Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90. heeft een vermogen van 870 - 1030 W.

Je kunt Philips Viva Collection Broodrooster HD2692/90. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.