1. apparaten
  2. Bosch TAT4P429 Koper.

Bosch TAT4P429 Koper.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met Bosch TAT4P429 Koper.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de Bosch TAT4P429 Koper. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties Bosch TAT4P429 Koper.

Merk

Bosch

Garantie

2 jaar

Gewicht

1,83 kg

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Koper

Vermogen

Afmetingen

Hoogte: 19,5 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 17 cm

Omschrijving van Bosch TAT4P429 Koper.

De Bosch TAT4P429 Koper is een broodrooster waarmee je op een eenvoudige manier twee boterhammen tegelijkertijd kunt roosteren. Met de 6 verschillende standen stel je zelf in hoe krokant je brood wil. Wil je het brood alleen ontdooien of warmhouden? Dan kies je voor de ontdooi- of warmhoudstand. Je kunt de broodrooster veilig verplaatsen dankzij de koele wand die ervoor zorgt dat de buitenkant van de broodrooster niet te warm wordt. Kruimels van het geroosterde brood komen niet terecht op je aanrecht of tafel, doordat de kruimellade de kruimels opvangt. Na de gebruik berg je de stekker makkelijk op aan de achterkant van het broodrooster. De Bosch TAT4P429 Koper is een gebruiksvriendelijk apparaat dat veelzijdig is en eenvoudig te bedienen. Het is een krachtige en efficiente broodrooster die je het perfecte resultaat biedt. Het apparaat is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het duurzaam en sterk is. Met de Bosch TAT4P429 krijg je een krachtige en betrouwbare broodrooster die je jarenlang kunt gebruiken.

Pluspunten
  • Met de 6 standen bepaal je zelf hoe krokant en bruin het brood wordt. Met de ontdooifunctie ontdooit je in een mum van tijd bevroren brood. Op het warmhoudrooster houd je croissants of pistolets langer warm.

Veelgestelde vragen over Bosch TAT4P429 Koper.

Ja, er zit garantie op Bosch TAT4P429 Koper.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

Bosch TAT4P429 Koper. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 19,5 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 17 cm

Gewicht: 1,83 kg

Bosch TAT4P429 Koper. komt in het Koper en het is gemaakt van Kunststof, Metaal.

Bosch TAT4P429 Koper. heeft een vermogen van .

Je kunt Bosch TAT4P429 Koper. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.