Russell Hobbs Retro Vintage Cream Broodrooster.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met Russell Hobbs Retro Vintage Cream Broodrooster.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de Russell Hobbs Retro Vintage Cream Broodrooster. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties Russell Hobbs Retro Vintage Cream Broodrooster.

Merk

Russell Hobbs

Garantie

2 jaar

Gewicht

1,6 kg

Materiaal

Metaal

Kleur

Crème

Vermogen

1300 W

Afmetingen

Hoogte: 23 cm

Breedte: 28 cm

Diepte: 17 cm

Omschrijving van Russell Hobbs Retro Vintage Cream Broodrooster.

De Russell Hobbs Retro Vintage Cream 21682-56 is niet alleen een trendy klassieke broodrooster, maar ook een prachtige aanvulling op jouw keuken. De bruiningsgraad is eenvoudig te regelen en het apparaat heeft een handige terugloopklok. Hiermee kun je precies zien hoelang het nog duurt voordat jouw toast klaar is. Heb je geen tijd om te wachten? Dan is de extra snelle toast technologie een uitkomst. Je kunt zelfs al afgebakken broodjes en croissants nog even opwarmen met het verwarmrekje! En alle kruimels die je maakt vallen in de kruimellade onderin het broodrooster. Deze lade is gemakkelijk te verwijderen zodat je de kruimels eenvoudig kunt opruimen.

Pluspunten
  • Met de zes standen bepaal je zelf hoe krokant en bruin het brood wordt. Op het warmhoudrooster houd je croissants of pistolets langer warm. Dankzij de uitschuifbare kruimellade maak je het broodrooster na gebruik makkelijk schoon.

Veelgestelde vragen over Russell Hobbs Retro Vintage Cream Broodrooster.

Ja, er zit garantie op Russell Hobbs Retro Vintage Cream Broodrooster.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

Russell Hobbs Retro Vintage Cream Broodrooster. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 23 cm

Breedte: 28 cm

Diepte: 17 cm

Gewicht: 1,6 kg

Russell Hobbs Retro Vintage Cream Broodrooster. komt in het Crème en het is gemaakt van Metaal.

Russell Hobbs Retro Vintage Cream Broodrooster. heeft een vermogen van 1300 W.

Je kunt Russell Hobbs Retro Vintage Cream Broodrooster. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.