1. keuken
  2. BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs.

BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs.

5/5

Heb jij een nieuwe pan nodig in je keuken om de lekkerste gerechten mee te bereiden? Dan is BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs. van BK zeker het bekijken waard! Kom hier meer te weten over de specificaties van deze Losse pan en kom erachter of deze pan voldoet aan jouw wensen.

Specificaties BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs.

Merk

BK

 

Losse pan of pannenset

 

Losse pan

Geschikt voor inductie kookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Geschikt voor oven

Ja

Materiaal pan basis

Aluminium

Vaatwasmachinebestendig

Ja

Omschrijving van BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs.

De BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs is een goede optie als je de perfecte pannenkoeken wil bakken. Deze pan heeft een keramische baklaag waardoor je kortere en heter baktijden hebt tot een temperatuur van 400°C. Daarnaast is deze pan voorzien van een krasbestendige antiaanbaklaag, waardoor je langer plezier hebt van deze pan. De aluminium pan zorgt voor een goede warmteverdeling en is licht van gewicht, waardoor de pan eenvoudig in gebruik is. Na gebruik kun je de pan afwassen met lauw water en wat afwasmiddel. De BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs is dé perfecte keuze voor een geweldig resultaat! Deze pan is een aanwinst voor elke keuken, omdat deze milieuvriendelijk is. Bovendien heeft deze pan een afneembare steel, waardoor je deze gemakkelijk kan opbergen. Je kan ook de steel eraf halen als je de pan een hele tijd niet gebruikt. Daarnaast kun je deze pan op alle warmtebronnen gebruiken, van gas tot inductie. Deze pan is daarom ook geschikt voor elke kookliefhebber!

Pluspunten
  • Door de diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. Door de keramische baklaag slijt de pan trager dan een pan met een standaard anti-aanbaklaag. Een aluminium pan is licht van gewicht waardoor je deze gemakkelijker verplaatsen kan.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een midden- en topklasse pan.

Veelgestelde vragen over BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs.

BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs. bestaat uit een Losse pan.

BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs. is geschikt voor:

  • Inductiekookplaat: Ja
  • Keramische kookplaat: Ja
  • Elektrische kookplaat: Ja
  • Gasfornuis: Ja
  • Oven: Ja

De basis van BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs. is gemaakt van Aluminium.

BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs. is vaatwasmachinebestendig: Ja.

Wij hebben onderzocht bij welke webshop BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs. voor de beste prijs te bestellen is. Klik hier om meteen naar de webshop te gaan.