1. apparaten
  2. Cuisinart De Luxe ICE30BCE.

Cuisinart De Luxe ICE30BCE.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met Cuisinart De Luxe ICE30BCE.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de Cuisinart De Luxe ICE30BCE. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties Cuisinart De Luxe ICE30BCE.

Merk

Cuisinart

Garantie

2 jaar

Gewicht

7 kg

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Zilver

Vermogen

25 W

Afmetingen

Hoogte: 41 cm

Breedte: 24 cm

Diepte: 23 cm

Omschrijving van Cuisinart De Luxe ICE30BCE.

Met de Cuisinart De Luxe ICE30BCE maak jij op een eenvoudige manier je favoriete ijs! Plaats de ijsemmer een nachtje in de vriezer en je bent klaar om de volgende dag aan de slag te gaan. De deksel heeft een praktische vulopening waar je vers fruit, chocola, nootjes of andere ingrediënten aan het ijs toe kunt voegen. Na slechts 25 minuten wachten smul jij van je eigen creatie. De Cuisinart De Luxe ICE30BCE is ook uitgerust met verschillende extra functies. Zo beschikt het apparaat over een praktisch opbergsysteem voor de kabel, anti-slip voetjes en een dubbele geïsoleerde wand. Dankzij deze extra functies is de ijsbereider veilig en gemakkelijk te bedienen. Geniet van ijs dat heerlijk smaakt en is gemaakt met de Cuisinart De Luxe ICE30BCE!

Pluspunten
  • Dubbel geïsoleerde wand voor gelijkmatige temperatuur: Een dubbel geïsoleerde wand voor een gelijkmatige temperatuur. Stijlvol en robuust ontwerp: Een stijlvol en robuust ontwerp. Anti-slip voetjes zorgen voor stabiliteit en veiligheid: Anti-slip voetjes zorgen voor stabiliteit en veiligheid.

Veelgestelde vragen over Cuisinart De Luxe ICE30BCE.

Ja, er zit garantie op Cuisinart De Luxe ICE30BCE.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

Cuisinart De Luxe ICE30BCE. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 41 cm

Breedte: 24 cm

Diepte: 23 cm

Gewicht: 7 kg

Cuisinart De Luxe ICE30BCE. komt in het Zilver en het is gemaakt van Kunststof, Metaal.

Cuisinart De Luxe ICE30BCE. heeft een vermogen van 25 W.

Je kunt Cuisinart De Luxe ICE30BCE. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.