Cuisinart ICE100E.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met Cuisinart ICE100E.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de Cuisinart ICE100E. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties Cuisinart ICE100E.

Merk

Cuisinart

Garantie

3 jaar

Gewicht

10,5 kg

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Zilver

Vermogen

150 W

Afmetingen

Hoogte: 24 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 42 cm

Omschrijving van Cuisinart ICE100E.

Met de Cuisinart ICE100E ijsmachine maak je in no time vers ijs. De ingebouwde compressor zorgt ervoor dat je het ijsmengsel direct kunt invriezen, zonder dat je de vrieskom van tevoren hoeft te bevriezen. Bovendien bedien je de machine gemakkelijk met twee knoppen. Druk op de startknop en stel de tijd in. Je kunt zelfs verschillende soorten ijs maken met de twee verschillende mengarmen: de gelato mengarm voor Italiaans schepijs en sorbetijs en de ice cream mengarm voor soft- en yoghurtijs. Hou het bereidingsproces goed in de gaten door het kijkvenster. Na gebruik houdt de ijsmachine het ijs 10 minuten bevroren. Geniet van een heerlijk vers ijsje, dat je nu heel eenvoudig zelf thuis kunt maken met de Cuisinart ICE100E ijsmachine.

Pluspunten
  • De vrieskom hoef je van tevoren niet in te vriezen, zodat je meteen aan de slag kan gaan. Met de 2 verschillende mengarmen maak je verschillende soorten ijs. Door het kijkvenster kun je het bereidingsproces goed in de gaten houden.

Veelgestelde vragen over Cuisinart ICE100E.

Ja, er zit garantie op Cuisinart ICE100E.. De garantie betreft 3 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

Cuisinart ICE100E. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 24 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 42 cm

Gewicht: 10,5 kg

Cuisinart ICE100E. komt in het Zilver en het is gemaakt van Kunststof, Metaal.

Cuisinart ICE100E. heeft een vermogen van 150 W.

Je kunt Cuisinart ICE100E. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.