1. apparaten
  2. KitchenAid Artisan Broodrooster Vulkaanzwart 2-slots.

KitchenAid Artisan Broodrooster Vulkaanzwart 2-slots.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met KitchenAid Artisan Broodrooster Vulkaanzwart 2-slots.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de KitchenAid Artisan Broodrooster Vulkaanzwart 2-slots. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties KitchenAid Artisan Broodrooster Vulkaanzwart 2-slots.

Merk

KitchenAid

Garantie

2 jaar

Gewicht

5 kg

Materiaal

Metaal

Kleur

Zwart

Vermogen

Afmetingen

Hoogte: 22,5 cm

Breedte: 18 cm

Diepte: 33 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Broodrooster Vulkaanzwart 2-slots.

Met de KitchenAid Artisan Broodrooster Vulkaanzwart 2-slots maak je gemakkelijk verschillende lekkernijen. De buitenkant is gemaakt van stevig metaal, waardoor het broodrooster lang mee gaat. Je kunt de bruiningsgraad namelijk nauwkeurig aanpassen met de 7 standen. Dit doe je door middel van de schuif aan de voorkant. Daarnaast is het mogelijk om bagels en tosti's te maken. Met de bagelstand rooster je alleen aan één kant en met de tostiklem en het tostiprogramma maak je ook tosti's. Zo heb je altijd knapperige toast, bagels en tosti's die je maakt met de KitchenAid Artisan Broodrooster Vulkaanzwart 2-slots.

Pluspunten
  • Met de 7 standen bepaal je zelf hoe krokant en bruin het brood wordt

    .

    Met de 7 instellingen bepaal je zelf hoe knapperig en gebruind het brood wordt. Het broodrooster heeft automatische programma's voor bagels, tosti's en ontdooien. Het broodrooster heeft automatische programma's voor bagels, toastjes en ontdooien. Met de meegeleverde tostiklemmen maak je ook tosti¿s/croque monsieurs

    .

    Met de bijgeleverde toastklemmen kun je ook toastjes/croque monsieurs maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Broodrooster Vulkaanzwart 2-slots.

Ja, er zit garantie op KitchenAid Artisan Broodrooster Vulkaanzwart 2-slots.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

KitchenAid Artisan Broodrooster Vulkaanzwart 2-slots. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 22,5 cm

Breedte: 18 cm

Diepte: 33 cm

Gewicht: 5 kg

KitchenAid Artisan Broodrooster Vulkaanzwart 2-slots. komt in het Zwart en het is gemaakt van Metaal.

KitchenAid Artisan Broodrooster Vulkaanzwart 2-slots. heeft een vermogen van .

Je kunt KitchenAid Artisan Broodrooster Vulkaanzwart 2-slots. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.