Bourgini Tosti Toaster.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met Bourgini Tosti Toaster.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de Bourgini Tosti Toaster. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties Bourgini Tosti Toaster.

Merk

Bourgini

Garantie

2 jaar

Gewicht

1,4 kg

Materiaal

Kunststof

Kleur

Wit

Vermogen

Afmetingen

Hoogte: 18,5 cm

Breedte: 26 cm

Diepte: 15 cm

Omschrijving van Bourgini Tosti Toaster.

De Bourgini Tosti Toaster maakt het eenvoudig om heerlijke tosti's te maken. Met de twee tostiklemmen kun je gemakkelijk jouw brood of tosti's roosteren. De tostiklemmen kunnen boterhammen van 10 millimeter aan, waardoor je de lekkerste tosti's kunt maken. Met de bruiningsregelaar kun je kiezen tussen 6 verschillende standen. De defrost knop is ook ideaal als je bevroren brood wilt roosteren. Ook heb je de optie om je boterham op te warmen met de reheat knop. Na gebruik plaats je de tostiklemmen eenvoudig in de vaatwasmachine. Geniet van een heerlijke tosti met de Bourgini Tosti Toaster. Met de Bourgini Tosti Toaster heb je de mogelijkheid om de lekkerste tosti's te maken. De tostiklemmen maken het gemakkelijk om het brood of de tosti in te plaatsen. Met de bruiningsregelaar kun je kiezen uit 6 verschillende standen en zo de perfecte bruining voor jouw tosti krijgen. De defrost knop is handig als je bevroren brood wilt roosteren. Ook heb je de optie om je boterham op te warmen met de reheat knop. Na gebruik is het eenvoudig om de tostiklemmen schoon te maken, door ze gewoon in de vaatwasmachine te doen. Geniet van een heerlijke tosti met de Bourgini Tosti Toaster.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde tostiklemmen kunt u ook tosti's/Croque Monsieurs maken. Met de 6 standen kunt u zelf bepalen hoe krokant en bruin u het brood wilt hebben. Dankzij de uitschuifbare kruimellade maakt u het broodrooster na gebruik gemakkelijk schoon.

Veelgestelde vragen over Bourgini Tosti Toaster.

Ja, er zit garantie op Bourgini Tosti Toaster.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

Bourgini Tosti Toaster. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 18,5 cm

Breedte: 26 cm

Diepte: 15 cm

Gewicht: 1,4 kg

Bourgini Tosti Toaster. komt in het Wit en het is gemaakt van Kunststof.

Bourgini Tosti Toaster. heeft een vermogen van .

Je kunt Bourgini Tosti Toaster. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.