KitchenAid Artisan Broodrooster Pistache 2-slots.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met KitchenAid Artisan Broodrooster Pistache 2-slots.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de KitchenAid Artisan Broodrooster Pistache 2-slots. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties KitchenAid Artisan Broodrooster Pistache 2-slots.

Merk

KitchenAid

Garantie

2 jaar

Gewicht

5 kg

Materiaal

Metaal

Kleur

Groen

Vermogen

Afmetingen

Hoogte: 22,5 cm

Breedte: 18 cm

Diepte: 33 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Broodrooster Pistache 2-slots.

De KitchenAid Artisan Broodrooster Pistache 2-slots is de perfecte keuze voor liefhebbers van design en gemak. Met deze broodrooster heb je de perfecte bruiningsgraad met de 7 verschillende standen. Je stelt deze gemakkelijk in met de schuif aan de voorkant. Daarnaast heb je verschillende mogelijkheden om je boterhammen te roosteren. Je kunt ook bagels en tosti's maken, waarbij je voor het laatste het meegeleverde tostiprogramma en de tostiklem gebruikt. Het stevige metalen buitenwerk zorgt ervoor dat dit product lang mee gaat. Geniet van heerlijke, knapperige boterhammen met de KitchenAid Artisan Broodrooster Pistache 2-slots.

Pluspunten
  • Met de 7 standen bepaal je zelf hoe krokant en bruin het brood wordt. Met de 7 standen bepaal je zelf hoe krokant en bruin jouw brood zal worden. Het broodrooster heeft automatische programma's voor bagels, tosti's en ontdooien. Het broodrooster heeft automatische programma's voor het maken van bagels, tosti's en ontdooien. Met de meegeleverde tostiklemmen maak je ook tosti¿s/croque monsieurs. Met de meegeleverde tostiklemmen kan je ook tosti's en croque monsieurs maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Broodrooster Pistache 2-slots.

Ja, er zit garantie op KitchenAid Artisan Broodrooster Pistache 2-slots.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

KitchenAid Artisan Broodrooster Pistache 2-slots. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 22,5 cm

Breedte: 18 cm

Diepte: 33 cm

Gewicht: 5 kg

KitchenAid Artisan Broodrooster Pistache 2-slots. komt in het Groen en het is gemaakt van Metaal.

KitchenAid Artisan Broodrooster Pistache 2-slots. heeft een vermogen van .

Je kunt KitchenAid Artisan Broodrooster Pistache 2-slots. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.