1. apparaten
  2. Russell Hobbs Colours Plus+ Classic Cream Long Slot Broodrooster.

Russell Hobbs Colours Plus+ Classic Cream Long Slot Broodrooster.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met Russell Hobbs Colours Plus+ Classic Cream Long Slot Broodrooster.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de Russell Hobbs Colours Plus+ Classic Cream Long Slot Broodrooster. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties Russell Hobbs Colours Plus+ Classic Cream Long Slot Broodrooster.

Merk

Russell Hobbs

Garantie

2 jaar

Gewicht

1,7 kg

Materiaal

Metaal

Kleur

Crème

Vermogen

1000 W

Afmetingen

Hoogte: 19 cm

Breedte: 37 cm

Diepte: 12 cm

Omschrijving van Russell Hobbs Colours Plus+ Classic Cream Long Slot Broodrooster.

De Russell Hobbs Colours Plus+ Classic Cream Long Slot 21395-56 is een modern en stijlvol broodrooster met een extra lange broodsleuf. Hierdoor past er een heleboel verschillende soorten brood in, zoals bijvoorbeeld een half stokbroodje. Met de draaiknop aan de zijkant kun je eenvoudig instellen hoe krokant je de toast wilt hebben. Gaat het toch iets te snel? Dan onderbreek je het proces met een druk op de knop. Met de handige liftfunctie hoef je niet bang te zijn dat je je vingers bezeert als je het brood eruit haalt. De Russell Hobbs Colours Plus+ Classic Cream Long Slot 21395-56 is gemaakt om je leven een stuk gemakkelijker te maken. Leg de toast op het warmhoudrooster om het lekker warm te houden. Heb je de toast gemaakt? Dan maak je het broodrooster gemakkelijk schoon met de kruimellade aan de onderkant. Met deze broodrooster krijg je elke dag weer de perfecte toast.

Pluspunten
  • Dankzij de extra brede sleuven kun je gemakkelijk dikke sneden brood roosteren. Met de ontdooifunctie ontdooit je bevroren brood in een mum van tijd.Op het warmhoudrooster kun je croissants of pistolets langer warm houden.

Veelgestelde vragen over Russell Hobbs Colours Plus+ Classic Cream Long Slot Broodrooster.

Ja, er zit garantie op Russell Hobbs Colours Plus+ Classic Cream Long Slot Broodrooster.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

Russell Hobbs Colours Plus+ Classic Cream Long Slot Broodrooster. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 19 cm

Breedte: 37 cm

Diepte: 12 cm

Gewicht: 1,7 kg

Russell Hobbs Colours Plus+ Classic Cream Long Slot Broodrooster. komt in het Crème en het is gemaakt van Metaal.

Russell Hobbs Colours Plus+ Classic Cream Long Slot Broodrooster. heeft een vermogen van 1000 W.

Je kunt Russell Hobbs Colours Plus+ Classic Cream Long Slot Broodrooster. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.