Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE.

Merk

Cuisinart

Garantie

2 jaar

Gewicht

5 kg

Materiaal

Kunststof, Metaal

Kleur

Zilver

Vermogen

50 W

Afmetingen

Hoogte: 14 cm

Breedte: 22 cm

Diepte: 26 cm

Omschrijving van Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE.

De Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE is de perfecte ijsmachine voor de echte ijsfanaat. Met deze machine maak je in een mum van tijd twee verschillende soorten ijs tegelijk. Je maakt tot wel twee liter roomijs, yoghurtijs en sorbets in slechts 30 minuten. De twee ijsemmers kunnen maar liefst een liter ijs bevatten, dus je kunt genoeg ijs maken voor een heleboel gasten. Houd er wel rekening mee dat je de ijsemmer minimaal 10 uur voor gebruik in de vriezer moet laten koelen. De Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE biedt meer dan alleen het snel maken van twee soorten ijs. De machine heeft ook een vulopening waar je extra ingrediënten aan het ijs kunt toevoegen, anti-slip voetjes en een dubbele geïsoleerde wand. Met deze ijsmachine maak je zowel in een handomdraai als met meer creativiteit de lekkerste ijssmaken die je jezelf maar kunt wensen.

Pluspunten
  • 2 afzonderlijk van elkaar werkende ijsbakken met een inhoud van 1 liter voor het maken van twee soorten ijs. Anti-slip voetjes zorgen voor stabiliteit en veiligheid. Met behulp van de krachtige motor ben je klaar in 20-30 minuten.

Veelgestelde vragen over Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE.

Ja, er zit garantie op Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 14 cm

Breedte: 22 cm

Diepte: 26 cm

Gewicht: 5 kg

Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE. komt in het Zilver en het is gemaakt van Kunststof, Metaal.

Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE. heeft een vermogen van 50 W.

Je kunt Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.