KitchenAid Artisan Broodrooster Tingrijs 2-slots.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met KitchenAid Artisan Broodrooster Tingrijs 2-slots.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de KitchenAid Artisan Broodrooster Tingrijs 2-slots. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties KitchenAid Artisan Broodrooster Tingrijs 2-slots.

Merk

KitchenAid

Garantie

2 jaar

Gewicht

5 kg

Materiaal

Metaal

Kleur

Grijs

Vermogen

1250 W

Afmetingen

Hoogte: 22,5 cm

Breedte: 18 cm

Diepte: 33 cm

Omschrijving van KitchenAid Artisan Broodrooster Tingrijs 2-slots.

De KitchenAid Artisan Broodrooster Tingrijs 2-slots is een uitstekende aanvulling voor elke keuken. Het is een handig en stijlvol apparaat, dat zorgt voor een perfect geroosterde boterham. Met de 7 bruiningsstanden kun je de knapperigheid precies aanpassen aan jouw voorkeur. Naast boterhammen kun je ook bagels en tosti's roosteren. De bagelstand zorgt er voor dat je alleen aan één kant roostert en met de tostiklem en het tostiprogramma maak je eenvoudig je eigen tosti. Dankzij de metalen buitenkant is de KitchenAid Artisan Broodrooster Tingrijs 2-slots stevig en duurzaam. De bakplaat is gemaakt van zwaar gietijzer, waardoor het broodrooster jouw favoriete broodjes perfect gaar bakt. Met de KitchenAid Artisan Broodrooster Tingrijs 2-slots heb je altijd de perfecte toast of tosti.

Pluspunten
  • Met de 7 standen bepaal je zelf hoe krokant en bruin het brood wordt. Met de 7 standen kun je zelf bepalen hoe krokant en bruin het brood wordt

    .

    Het broodrooster heeft automatische programma's voor bagels, tosti's en ontdooien. Het broodrooster heeft automatische programma's voor het maken van bagels, tosti's en ontdooien. Met de meegeleverde tostiklemmen maak je ook tosti's/croque monsieurs. Met de meegeleverde tostiklemmen kun je ook tosti's/croque monsieurs maken.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Artisan Broodrooster Tingrijs 2-slots.

Ja, er zit garantie op KitchenAid Artisan Broodrooster Tingrijs 2-slots.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

KitchenAid Artisan Broodrooster Tingrijs 2-slots. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 22,5 cm

Breedte: 18 cm

Diepte: 33 cm

Gewicht: 5 kg

KitchenAid Artisan Broodrooster Tingrijs 2-slots. komt in het Grijs en het is gemaakt van Metaal.

KitchenAid Artisan Broodrooster Tingrijs 2-slots. heeft een vermogen van 1250 W.

Je kunt KitchenAid Artisan Broodrooster Tingrijs 2-slots. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.