SOLIS Gelateria Pro Touch 8502.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met SOLIS Gelateria Pro Touch 8502.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de SOLIS Gelateria Pro Touch 8502. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties SOLIS Gelateria Pro Touch 8502.

Merk

Solis

Garantie

2 jaar

Gewicht

12 kg

Materiaal

Metaal

Kleur

Grijs

Vermogen

200 W

Afmetingen

Hoogte: 31,5 cm

Breedte: 49 cm

Diepte: 35 cm

Omschrijving van SOLIS Gelateria Pro Touch 8502.

De SOLIS Gelateria Pro Touch 8502 is de perfecte ijsmachine om de lekkerste soorten ijs en sorbets te maken. Met deze ijsmachine heb je de regie in handen. Bedien het apparaat eenvoudig via het touchscreen bedieningspaneel. Maak tot 1,5 liter verschillende ijssoorten, perfect gekoeld door de koelfunctie. De extra grote vulopening maakt het vullen met ingrediënten heel eenvoudig. Daarnaast kun je met de speciale yoghurtfunctie ook frozen yoghurt bereiden. Houd tijdens het proces een oogje in het zeil door het kijkvenster. Schoonmaken is na gebruik een fluitje van een cent. Met de SOLIS Gelateria Pro Touch 8502 kun je thuis je eigen ijs-creaties maken. Maak de lekkerste soorten ijs en sorbets, variërend van gekoeld plaatijs tot frozen yoghurt. De ijsmachine is eenvoudig te bedienen via het touchscreen bedieningspaneel en de extra grote vulopening maakt het vullen met ingrediënten een makkie. De koelfunctie zorgt ervoor dat het ijs niet opwarmt en dat je het perfect gekoeld kunt serveren. Schoonmaken is na gebruik een fluitje van een cent door het speciale reinigingsprogramma. Met de SOLIS Gelateria Pro Touch 8502 maak je thuis de lekkerste ijs-creaties.

Pluspunten
  • Door het kijkvenster kun je het bereidingsproces volgen. Via het digitale scherm stel je de ijsmachine gemakkelijk in. IJsmachine geschikt voor sorbets, frozen yoghurts, gelato of roomijs.

Veelgestelde vragen over SOLIS Gelateria Pro Touch 8502.

Ja, er zit garantie op SOLIS Gelateria Pro Touch 8502.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

SOLIS Gelateria Pro Touch 8502. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 31,5 cm

Breedte: 49 cm

Diepte: 35 cm

Gewicht: 12 kg

SOLIS Gelateria Pro Touch 8502. komt in het Grijs en het is gemaakt van Metaal.

SOLIS Gelateria Pro Touch 8502. heeft een vermogen van 200 W.

Je kunt SOLIS Gelateria Pro Touch 8502. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.