1. apparaten
  2. Ninja Foodi 3-in-1 Toaster.

Ninja Foodi 3-in-1 Toaster.

5/5

Heb je handige apparaten nodig die een aanwinst zullen zijn in jouw keuken? Dat kan met Ninja Foodi 3-in-1 Toaster.! Bekijk hier alles wat je moet weten over deze keukenmachine. Lees de beschrijving en bekijk de specificaties zodat jij precies weet waar deze keukenmachine geschikt voor is. Overtuigd geraakt? Bestel de Ninja Foodi 3-in-1 Toaster. dan snel via de button ‘Bekijk de prijs’ en word eenvoudig doorgestuurd naar de externe webshop waar jij deze keukenmachine kunt kopen.

Specificaties Ninja Foodi 3-in-1 Toaster.

Merk

Ninja

Garantie

2 jaar

Gewicht

5,9 kg

Materiaal

Metaal

Kleur

Zilver

Vermogen

Afmetingen

Hoogte: 22 cm

Breedte: 42 cm

Diepte: 15 cm

Omschrijving van Ninja Foodi 3-in-1 Toaster.

De Ninja Foodi 3-in-1 Toaster is een multifunctioneel apparaat. De extra brede sleuf en de verschillende functies maken het makkelijk om je favoriete broodjes te bereiden. Bovendien verandert het broodrooster in een mini oven waarmee je tosti's, pizza's, cupcakes of andere snacks maakt. Met het panini accessoire krijg je een knapperige panini. Je kunt ook afbakbroodjes of croissantjes bakken met de bakfunctie. Daarnaast gebruik je de opwarmfunctie om ingrediënten op te warmen. Het apparaat is gemakkelijk op te bergen dankzij de slanke vorm. Geniet dus van de meest heerlijke snacks en broodjes met de Ninja Foodi 3-in-1 Toaster.

Pluspunten
  • Je gebruikt de broodrooster ook als mini oven wanneer je hem horizontaal plaatst. Met het meegeleverde panini accessoire bereid je ook panini's. Dankzij de 7 bruiningsgraad standen bepaal je zelf hoe krokant en bruin het brood wordt.

Veelgestelde vragen over Ninja Foodi 3-in-1 Toaster.

Ja, er zit garantie op Ninja Foodi 3-in-1 Toaster.. De garantie betreft 2 jaar. Bewaar de aankoopbon hiervoor goed. 

Ninja Foodi 3-in-1 Toaster. kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 22 cm

Breedte: 42 cm

Diepte: 15 cm

Gewicht: 5,9 kg

Ninja Foodi 3-in-1 Toaster. komt in het Zilver en het is gemaakt van Metaal.

Ninja Foodi 3-in-1 Toaster. heeft een vermogen van .

Je kunt Ninja Foodi 3-in-1 Toaster. aankopen via de externe webshop. Klik hier om naar de pagina te gaan.